Landmad.dk   

Indkøbskurv

0 vare

Bar - Unwrap Eat Enjoy Me Konnerup & Co.

Bar - Unwrap Eat Enjoy Me Konnerup & Co.

Konnerup & Co. er et chocolaterie ud over det sædvanlige. Her anvendes kun enkle råvarer af bedste kvalitet.Hvert enkelt bid smager som et lille stykke af himlen.
Med de nye chokoladebarer kan man stille den lille chokoladesult. Den passer lige til én og smager helt skønt.

Pris: DKK 20,00 
Antal:

Konnerup & Co

Med et hjerte, der banker for store smagsoplevelser, enkle råvarer og uovertruffen kvalitet, er Konnerup & Co. et chocolaterie ud over det sædvanlige.

Det var netop passionen, der drev konditor og chocolatier Henrik Konnerup, da han i 2003 grundlagde virksomheden, og det er den samme begejstring for chokolade, der den dag i dag sikrer, at hver enkelt stykke chokolade smager som en lille bid af himlen.

Kun de allerbedste råvarer slipper igennem nåleøjet hos Konnerup & Co., hvor kvalitet og friskhed er det altafgørende grundlag for det bedste resultat. Hos Konnerup & Co. banker hjertet lige så stærkt for klassiske chokoladedyder som for de mere eksperimenterende oplevelser, hvor alt fra fyrrenål til balsamico eller koriander kræser for smagsløgene.

Med rødder i det smukke Sydfyn Konnerup & Co. bor i en smukt restaureret kro i skønne omgivelser i Vester Aaby på Sydfyn. Her finder den daglige produktion sted, og i butikken kan man nyde den friske chokolade sammen med en kop kaffe. Og hvis du slår et smut forbi i sommermånederne, er der også helt vidunderlig frisklavet is.
 

Her bor vi


Andre produkter fra samme producent