Landmad.dk   

Indkøbskurv

0 vare

Gammeldaws kys Lakrids 6 stk. Landmad.dk

Gammeldaws kys Lakrids 6 stk. Landmad.dk

KYSKAGER
Det kan næsten ikke blive mere mormor, men vi har givet de smækre kys et nutidspift med en fræk tone af lakridsgranulat. Fuldstændig uimodståeligt sprøde og dryssende lækkerbiskener, som kysser ligeså godt på småkagefadet som i en skøn isdessert. Ren kærlighed ved første bid.

Pris: DKK 25,00 
Antal:

Landmad.dk


Landmad.dk


Landmad.dk er stiftet og udviklet af Louise Dolmer. Hun brænder for at bevare og udvikle produkter fra den danske bondekultur, som langsomt er ved at svinde bort. Hun ved hvad hun taler, hun er nemlig selv en ’bonderøv’ og bor på landet.

Landmad.dk er en helt ny platform for både salg, markedsføring og kommunikation, hvor lokale producenter og kunder kan komme i tæt kontakt med hinanden. I Landmad.dk er der fokus på alle de skønne lokale fødevarer af høj kvalitet, der er produceret med ansvarlighed for miljøet, samt for dyr og mennesker.

Fra flæsk til fløde og masser af lækkerier. Du kan finde mange af de kolonialvarer, du har brug for i hverdagen. Alle er lavet efter opskrifter fra den gamle bondekultur af gode ærlige råvarer og i emballage i den helt rigtige landlige stil.

Landmad.dk vil med projektet give forbrugerne mulighed for at handle ærlig lokal mad lokalt, skabe et fornyet fokus på det danske landbrug, samt skabe nye arbejdspladser i landdistrikterne.
 
Her bor vi

 

Andre produkter fra samme producent