Landmad.dk   

Indkøbskurv

0 vare

Brændte Mandler Apetit

Brændte Mandler Apetit

Håndlavede, sprøde, brændte mandler med masser af skøn smag er gode som snack til hyggestunden, sundt slik eller enhver anledning. Prøv dem fx knuste oven på is eller som et frisk pust i æblekagen.Mandler er kendt helt fra oldtiden, men nydes i dag med forskellige smage som himmelske små mundfulde. Mandler er også gode som et dejligt energiboost til et mellemmåltid eller måske til en appetitlig værtindegave i den fine lille pose med håndbåndet sløjfe.
De gode mandler er fra Spanien og alle de brændte mandler er håndproducerede i store kobbergryder og er tilberedt helt uden kunstige tilsætningsstoffer.

Opbevaring: I tætsluttende emballage. Ca. 8 mdr.
Indhold: Mandler, sukker og vand.

Pris: DKK 25,00 
Antal:

Apetit

Berit Lanter startede Apetit i Auning i 2012. og her holder hun fast i de gamle dyder. Hun laver de skønneste håndlavede mandler helt uden tilsætningsstoffer og lavet på den gammeldaws maner.

De brændte mandler laves i store kobbergryder på gas og der tilsættes kun sukker og vand og tid.
Fra august til og med jul brændes og sælges der hundredevis af kilo af de søde mandler. Der produceres 2 tons om året – 1 ton mandler og 1 ton sukker blandes med vand. Der er meget mere smag i håndlavede brændte mandler, de er helt uden kunstige sødemidler og tilsætningsstoffer.
 
Håndlavede, sprøde, saltede eller brændte mandler er gode som snack til hyggestunden eller som himmelske mundfulde til enhver anledning. Mandler er også gode som et dejligt energiboost til et mellemmåltid eller måske til en 'Apetit'lig' værtindegave.
 
Her bor vi

 

Andre produkter fra samme producent