Landmad.dk   

Indkøbskurv

0 vare

Chili mandler Apetit

Chili mandler Apetit

Håndlavede, sprøde chili mandler med masser af smag er gode som snack til hyggestunden, til øl og vin eller som topping. Mandler kendes helt fra oldtiden og nydes stadigvæk som himmelske små mundfulde til enhver anledning. Mandler er også gode som et dejligt energiboost til et mellemmåltid eller måske til en appetitlig værtindegave i den fine lille pose.
De skønne store mandler er fra Californien. Mandlerne er tilsat frisk chili. Her anvendes ingen kunstige tilsætningsstoffer, kun de rene gode råvarer som forarbejdes så den bedste smag kommer frem.
Opbevaring: I tætsluttende emballage. Ca. 8 mdr.
Indhold: Mandler, sukker, chili og vand.

Pris: DKK 25,00 
Antal:

Apetit

Berit Lanter startede Apetit i Auning i 2012. og her holder hun fast i de gamle dyder. Hun laver de skønneste håndlavede mandler helt uden tilsætningsstoffer og lavet på den gammeldaws maner.

De brændte mandler laves i store kobbergryder på gas og der tilsættes kun sukker og vand og tid.
Fra august til og med jul brændes og sælges der hundredevis af kilo af de søde mandler. Der produceres 2 tons om året – 1 ton mandler og 1 ton sukker blandes med vand. Der er meget mere smag i håndlavede brændte mandler, de er helt uden kunstige sødemidler og tilsætningsstoffer.
 
Håndlavede, sprøde, saltede eller brændte mandler er gode som snack til hyggestunden eller som himmelske mundfulde til enhver anledning. Mandler er også gode som et dejligt energiboost til et mellemmåltid eller måske til en 'Apetit'lig' værtindegave.
 
Her bor vi

 

Andre produkter fra samme producent