Landmad.dk   

Indkøbskurv

0 vare

Brændte Hasselnødder Apetit

Brændte Hasselnødder Apetit

Håndlavede, sprøde, brændte hasselnødder med masser af smag er gode som snack til hyggestunden, til ostebordet eller som topping på salaten. Hasselnødder er super sunde og nydes som himmelske små mundfulde til enhver anledning. Nødder er også gode som et dejligt energiboost til et mellemmåltid eller måske til en appetitlig værtindegave i den fine lille pose.
De gode hasselnødder er fra Spanien og alle de brændte hasselnødder er håndproducerede i store kobbergryder og er tilberedt helt uden kunstige tilsætningsstoffer. De rene råvarer koger længe i sukkermassen og tiden sørger for den ekstra gode smag
Opbevaring: I tætsluttende emballage. Ca. 8 mdr.
Indhold: Hasselnødder, sukker og vand.

Pris: DKK 25,00 
Antal:

Apetit

Berit Lanter startede Apetit i Auning i 2012. og her holder hun fast i de gamle dyder. Hun laver de skønneste håndlavede mandler helt uden tilsætningsstoffer og lavet på den gammeldaws maner.

De brændte mandler laves i store kobbergryder på gas og der tilsættes kun sukker og vand og tid.
Fra august til og med jul brændes og sælges der hundredevis af kilo af de søde mandler. Der produceres 2 tons om året – 1 ton mandler og 1 ton sukker blandes med vand. Der er meget mere smag i håndlavede brændte mandler, de er helt uden kunstige sødemidler og tilsætningsstoffer.
 
Håndlavede, sprøde, saltede eller brændte mandler er gode som snack til hyggestunden eller som himmelske mundfulde til enhver anledning. Mandler er også gode som et dejligt energiboost til et mellemmåltid eller måske til en 'Apetit'lig' værtindegave.
 
Her bor vi

 

Andre produkter fra samme producent