Landmad.dk   

Indkøbskurv

0 vare

Grøn Te m/lemon-bergamot Landmad.dk
Grøn Te m/lemon-bergamot Landmad.dk

Grøn Te m/lemon-bergamot Landmad.dk

Sammen med Chaplon har vi udviklet en skøn økologisk te med smag af lemon og bergamot, Chaplon dyrker te efter bæredygtige principper med respekt med for mennesker og natur. Og investere i sundhed og uddannelse til deres medarbejdere og deres familier i de fattige områder i Sri Lanka. De betaler også en god løn og pension.
Tebladene er håndplukket mens de stadig er små. Faktisk 2 dage før de normalt regnes for høst klare. Det gør udbyttet mindre men giver en let, ren og elegant te af allerhøjeste kvalitet. Sørg for at kunden kan dufte til teen. Smagen er rund med en dyb sødme. Men også med en smule syre fra orangeskallerne.

Pris: DKK 129,00 
Antal:
Andre produkter fra samme producent

Chaplon Tea


Ved at købe Chaplon Te støtter du en moderne og bæredygtig te produktion på Sri Lanka. Det er tanken at forbedre økonomien i de små plantager og skabe et grundlag for, at både te-plukkerne og te-bønderne kan få en højere levestandard. Samtidig udbredes kendskabet til dyrkning af te af højere kvalitet, ikke kun i lokalområdet, men på hele øen. Teen er af høj kvalitet og smager fantastisk.
Teen dyrkes uden brug af kunstgødning, sprøjtemidler og kunstige tilsætningsstoffer, der kan skade miljø og mennesker.
Chaplon vil skabe et bedre liv for te-bønder og plantagearbejdere. Der investeres i velfærd og uddannelse til medarbejdere og der er et samarbejde med lokale organisationer og institutioner om at videregive know how om bæredygtig teproduktion.  Du kan derfor nyde din Chaplon te med god samvittighed.
Der har været dyrket te end 150 år på Sri Lanka. Nu står teindustrien over for en omlægning til mere moderne produktionsmetoder, som kan gøre ceylonteen mere konkurrencedygtig på verdensmarkedet.
Her bor vi