Landmad.dk   

Indkøbskurv

0 vare

Aroniabær FrugtThe Elkærholm Frugtplantage

Aroniabær FrugtThe Elkærholm Frugtplantage

Aroniabær frugt thé er et rent dansk, hjemmelavet naturprodukt fra Elkærholm uden tilsætningsstoffer. Frugt théen består af skånsomt tørret frugtkød, -skal og -kerner fra Aroniabærret, som vi selv dyrker.

Aroniabær frugt thé er et rent dansk naturprodukt fra Elkærholm uden tilsætning af aromastoffer, bergamotolie eller andet kunstigt. Frugt théen består af Aroniafrugtkød, -skal og -kerner fra vores egen plantage ved Egtved.
Nettovægten er 125 g per pose. Vi anbefaler 1 tsk per krus. Husk at bruge 100 grader rent vand, og lad det trække i 10 min. Så får du en dejlig kop dybrød aroniabær thé, der har en let frugtsmag med behagelig eftersmag. Tip: Du kan også blande Aroniabær théen i din favorit thé.

Pris: DKK 49,00 
Antal:

Elkærholm Frugtplantage

På Elkærholm nordvest for Kolding, har vi dyrket Aronia siden 2001 og har idag Danmarks suverænt største areal med Aronia. Kulturen dyrkes miljøvenligt på naturens præmisser.

Vi er en frugtavlsfamilie på 4. Mor Dorthe er faktisk 3. generations frugtavler og uddannet på Den Kgl. Veterinær og Landbohøjskole som Hortonom linien for Gartneri og Frugtavl. Far Hans Peter er uddannet landmand og landbrugstekniker, inden han tog en master i Plantefysiologi fra Reading University, England.

Frem til 2003 havde vi begge fuldtidsjob som henholdsvis afdelingsleder og konsulent.Vi har børnene Andrea og Erik som vi virkelig nyder at have omkring os og som deltager aktivt i livet på gården.Vi har altid haft en drøm om at blive selvstændige og Dorthes flirt med naturmedicin ledte os på sporet af Aronia.

For at sikre familiens basisøkonomi plantede vi også et større areal med ribs og stikkelsbær. Dyrkningsteknikkerne i Aronia, stikkelsbær og ribs minder nemlig meget om hinanden, så maskinparken kunne holdes på et minimum.

Efter mange års forsøg på at finde den helt rigtige udvinding af saften fra Aronia lykkedes det endelig i 2011 at få løst gåden. Fra foråret 2012 har vi selv forarbejdet bærrene til saft i vores egne - og i vel nok Danmarks mindste - fødevaregodkendte lokaler. 
 

Her bor vi


Andre produkter fra samme producent