Vaniljekranse

Især vaniljekransene er et hit så i stedet for at bage en stor portion, i starten af december. Laver vi en stor portion dej, og deler den op. På den måde kan vi nyde duften og kvaliteten, ved friskbagte småkager, 2-3 gange om ugen i stedet. Og det er så dejligt nemt, når dejen er klar i køleren og bare skal køres ud og bages af.

Ingredienser:

Sådan gør du …

Smørret smuldres i melet, sukker, vanilje, mandler og æggeblommer tilsættes og dejen samles. Vaniljekransene bliver flottest, hvis du ligger din dej på køl i mindst 3 timer, inden den køres igennem en kødhakker med småkageforsats på. Dej ”stængerne” formes til kranse i den størrelse man foretrækker, og kommes på bageplader med bagepapir. Bages ved 200 grader (varmluft 180 grader) i ca. 12 minutter.

Opbevares i tætsluttet dåse eller glas.

Pin It on Pinterest

Del og print

Her kan du dele og printe opskriften. Brug også printknappen, hvis du vil maile den til en ven.