Mejnerts Mølle

Anne og Niels Mejnertsen var kun 20érne, da de i 1987 etablerede sig som landmænd med en mindre svinebesætning og 7ha på Nyvangsgården ved Jyderup.Siden har virksomheden været under konstant udvikling.

1993 købte Anne og Niels Viskingegården, med tilhørende 215ha. I 1999 blev markdriften omlagt til økologi og 10 år senere stod Mejnerts Mølle klar til at male mel. Møllen fik i 2012 en opgradering og fik installeret en robot og pakkemaskine, samtidig med at der blev bygget et nyt og større lager.

Mejnerts Mølle stod færdig og produktionsklar i august 2009. Herefter startede vi med at male vores korn. Kornet koldformales 100 % på gammeldags stenkværne og derved bevares alle de næringsstoffer, som naturen har frembragt. Ved denne bearbejdning bliver kim og skal-dele i melet. Dette giver et højere fiberindhold, samtidig med at melet stadig indeholder dens naturlige vitaminer og mineraler.

Produkterne bliver hovedsagelig fremstillet af egen avl. Vi bruger dog også korn fra udvalgte samarbejdspartnere. I september 2012 påbegyndte vi udvidelsen af Mejnerts Mølle med nyt lager, pakkemaskine og robot. Det hele stod færdigt i slutningen af januar 2013

I dag leverer Mejnerts Mølle mange spændende produkter, med kvalitet i højsædet.

Her bor vi

Forsingevej 4, 4470 Svebølle

Pin It on Pinterest

Del og print

Her kan du dele og printe opskriften. Brug også printknappen, hvis du vil maile den til en ven.