VORES SORTIMENT →

Når du handler hos Landmad ved du altid præcis, hvad du får. Du får ærlige, autentiske, ægte kvalitetsvarer produceret af nogen af de bedste og mest dedikerede bønder og madhåndværkere, Danmark har at byde på. Læs mere →

Nyheder

 

FRA LANDET TIL BYEN

Mørk øl

 

 

Urtesalt

 

 

Marmelade

 

 

Eddike

 

 

BONDEKONENS HVEDEBRØD

SMAGER SÅ FUGLENE SYNGER

Et brød bagt med surdej og emmermel, emmer er en meget gammel kornsort, som giver brødet en mørkere krumme og en rigtig god smag. Brødet koldhæver med tidevandet og afkøles med vestenvinden fra Vadehavet. Det gamle Vadehavsbageri har, sammen med Landmad, udviklet et unikt sortiment af surdejsbaseret brød…

 

VI ER GÅET SAMMEN OM AT BRINGE LANDET TIL BYEN

 

 

FRISK BRØD

DET ER BRØD, VI ER STOLTE AF

Brødet pakkes i poser og fryses ned, indtil det kommer i ovnen hjemme hos dig. Det betyder, at du på 10 minutter kan fremtrylle det mest velduftende, friskbagte brød, helt uden at skulle have kagerullen frem.Vi har sørget for, at kvaliteten er i top..

Se mere her →

VADEHAVSBAGERIET

BRØD ENKELT, ÆRLIGT OG LIGETIL

Hos Vadehavsbageriet går håndværk og gamle bagetraditioner hånd i hånd. I dag ejes bageriet af Jytte og Leif Kruse, som overtog bageriet i 1990. Men det betyder ikke, at der er blevet ændret på noget væsentligt, siden familien startede bageriet for mere end 100 år siden.

Se mere her →

 

LANDMADSFAMILIEN

BONDE & MADHÅNDVÆRKER

Har du lyst til: At blive en del af Landmadsfamilien? At produktudvikle dine fantastiske produkter sammen med os? At få fortalt din unikke historie? At blive leverandør til specialdetail, detail eller foodservice? Så fortæl os hvad du går og laver, på

mail@landmad.dk

SANDAGERGAARD

SMAGEN AF DANSKE ÆBLER 

Peter Bernstorff er født på Sandagergaard tæt på den nordfynske kyst. Sandagergaard kan spore sine aner helt tilbage til 1480 og har siden 1800-tallet været en del af et større fynsk gods. Herregården dækker ca. 120 hektar med smukke skove og marker.. 

Se mere her →

 

LOKALE FØDEVARER LIGE TIL DØREN

 

SAMSØ SYLTEFABRIK

UNIKKE SYLTETRADITIONER OG BEGAVET HÅNDVÆRK 

Det er nærmest umuligt at tænke på Samsø, uden også at tænke på ældgamle syltetraditioner. Samsø har sat sit markante præg på syltetraditionen i Danmark ved deres unikke opskrifter, begavede håndværk og ikke mindst fantastiske grøntsager.

På Samsø Syltefabrik smelter øen, havet, håndværket og historien ganske enkelt sammen til dét, der i dag er en nutidig og fleksibel fabrik, der holder de skønne gamle syltetraditioner i hævd. Sammen med Landmad har Samsø Syltefabrik udviklet en række fantastiske opskrifter på både agurker, rødbeder, rødløg, rødkål, ketchup og sennep. Filosofien er enkel: vi ændrer ikke på den gode smag, vi alle kender og elsker. På Samsø Syltefabrik gør de nemlig, som de altid har gjort. De producerer stærke produkter i tæt samarbejde med lokale avlere for at levere et troværdigt, ærligt og traditionsbundet produkt.

Der er bare givet endnu mere af den gode smag – og det er et resultat, vi er særligt stolte af. Vores samarbejde er kendetegnet ved en åben og legende tilgang til produktionen, og det frembringer helt særlige resultater: således kom vi faktisk ved en fejl til at tilsætte alt for meget peber til vores ene sennep, som alle troede ville være uspiselig. Det har dog vist sig, at den smager helt fantastisk – og den viden har vi selvfølgelig rettet ind efter, så alle kan få lov til at smage. Det er ældgamle traditioner blandet med helt ny viden. Sådan som det skal være.

 

SMAGSOPLEVELSER & GODE TRADITIONER

 

 

HOS LANDMAD

ELSKER VI MAD, OG VI UDVIKLER HELE TIDEN SPÆNDENDE PRODUKTER I SAMARBEJDE MED NYE OG GAMLE PRODUCENTER

Basis for vores udvikling er altid danske madtraditioner, som bliver twistet med innovative ideer og opskrifter. Vi kender alle til den berigende følelse, det er at komme ind i en gårdbutik, ude på landet, hvor alt er dyrket i området med en ægte passion, der kan mærkes. Det er denne følelse Landmad ønsker at give videre og det er derfor vi hele tiden udvikler vores sortiment.

HOUSE OF COSMETICS

GODE RÅVARER BETYDER ALT- OGSÅ NÅR DET GÆLDER DIN HUD

Vitaminer. Mineraler. Naturlige olier. Alverdens ekstrakter. Din hud skal være i balance og – som grundlæggeren af House of Cosmetics Tina Søgaard står op for – også helt uden kemi. Tinas klare vision er, at god parabenefri hudpleje skal være tilgængelig for alle danskere. Derfor har hun sammen med Landmad udviklet en dansk og naturlig produktserie.

LANDPOST

Har du lyst til at følge livet på landet sammen med os, høre om vores sortiment, nyheder, kommende events og nye opskrifter.

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev - vi lover at inspirere dig.

Tak for din tilmelding.

Pin It on Pinterest