Æble kanel crumble

Æble kanel crumble  6 personer tidsforbrug 35 min.

  • 4 – 5 store æbler
  • 1 tsk. kanel (til at drysse på æblerne)

 Crumble:

  • 2,5 dl. havregryn
  • 1 dl. grovhakkede mandler
  • 2 tsk. kanel
  • 3 spsk. flydende honning
  • 75 g smør

 Sådan gør du:

Skær æblerne i små tern og læg dem i et ildfast fad
Drys æblerne med kanel
Smelt smør og honning i en gryde
Bland havregryn, hakkede mandler og kanel i gryden, og varm det imens du rører det sammen
Fordel massen over æblerneBages i forvarmet ovn ved 180 C i ca. 30 min. indtil æblerne er møre og crumblen er gylden
Servers med en skefuld cremefraiche

 

Pin It on Pinterest

Del og print

Her kan du dele og printe opskriften. Brug også printknappen, hvis du vil maile den til en ven.