Landmads gode bønne salat

Antal: 4 personer                  Tid: 25 min.

  • 200 g cherrytomater
  • 250 g kidneybønner, kogte eller fra dåse
  • 400 g grønne bønner
  • 150 syltede peberfrugter
  • 25 g ristede pinjekerner
  • 40 g parmesan
  • 1 håndfuld bredbladet persille
  • 2 spsk. De 5 Gaarde rapsolie
  • 2 spsk. lage fra de syltede peberfrugter
  • 2 spsk. balsamico eddike
  • Salt og friskkværnet peber

 Sådan gør du:

Kog de grønne bønner i vand i små 5 min. og si herefter vandet fra.

Skær cherrytomaten i kvarte, skær parmesanen i flager med en kartoffelskræller og hak persillen groft.

Bland tomater, kidneybønner, grønne bønner, peberfrugt, persille og halvdelen af parmesanflagerne sammen i en skål.

Rør i en anden skål olie, eddike og lage fra de syltede peberfrugter sammen og smag til med salt og friskkværnet peber.

Vend herefter dressingen sammen med salaten.

Anret salaten og drys med flager af parmesan og ristede pinjekerner.

[/et_pb_column_inner]
[/et_pb_row_inner]

LANDPOST

Har du lyst til at følge livet på landet sammen med os, høre om vores sortiment, nyheder, kommende events og nye opskrifter.

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev - vi lover at inspirere dig.

Tak for din tilmelding.

Pin It on Pinterest