Det NYE Landmad

 

Nu nærmer den søde juletid sig, og I oplever sikkert megen juletravlhed hos jer. Vi vil gerne ønske jer alle en rigtig dejlig jul samt et godt nytår. Samtidig, vil vi gerne benytte lejligheden til at give jer en fornemmelse af og et indblik i, hvor vi har vort fokus, hvad vi prioriterer, samt hvor vi er i processen.

Vi er i gang med at reetablere Landmads samarbejde med Catering Engros. Vi udbygger logistikaftalen og tilpasser den til ”det nye Landmad”, så jeres produkter i fremtiden kun skal sendes ét sted hen, hvorfra alt vil blive pakket og videredistribueret til de afsætningskanaler, vi løbende kobler på. Vi arbejder på at udvikle et foodservices sortiment, med jeres unikke varer. Vi har allerede taget kontakt til nogle af jer – og flere følger i det nye år. Sortimentet udarbejder vi i tæt samarbejde med dygtige ansatte ved Foodservice Danmark.
Vi har fra start stor fokus på afsætningskanaler, da vi ønsker at sikre, at lager, logistik og distribution ikke bliver en hindring, en tung arbejdsbyrde eller en økonomisk udfordring for jer. Vi har derfor valgt at bruge mange timer og resurser på at være helt skarpe og særdeles grundige, inden vi trykker på START.

Vi arbejder og udvikler på flere sortimenter løbende, og vi forventer en jævn tilgang af producenter og nye produkter. Det vil tage tid for os at komme i mål med Landmad version 2.0, så vi håber og tror, at I alle vil være tålmodige. Vi er yderst heldige, at have en lang spændende liste med producenter, som gerne vil være en del af Landmad, hvilket vi er utrolig glade og taknemmelige for.

Alle hilser Landmad velkommen – og er meget begejstrede. Vi investerer derfor tid, så vi sikrer, at vi får udarbejdet de helt rigtige afsætningsaftaler, der gavner alle bedst muligt, og som passer bedst ind i Landmads koncept og som understøtter jeres mange unikke produkter og råvarer. Vi er omhyggelige, dedikerede og afsætter den tid der skal til.

På Landmad.dk – kan I følge vores arbejde tæt. Et univers af opskrifter er under opbygning – i fremtiden også med jeres opskrifter. Desuden bliver Landmad.dk jeres ”reklamesøjle” ud mod forbrugerne. På Landmad.dk vil forbrugerne få kendskab til netop jeres unikke historier, råvarer og opskrifter, da vi her har mulighed for at fortælle lidt mere udbyggende historier. Landmad.dk understøttes med andre sociale medier – hvor budskabet bliver lidt kortere, men altid med udgangspunkt i de grundlæggende tekster på Landmad.dk.

Vi udvikler løbende en LAND-BLOG – hvor I og ikke mindst forbrugerne vil kunne følge vores arbejde på tætteste hold. Bloggen er endnu en platform til at understøtte jeres produkter, unikke historie samt fortælle om vejen til jeres råvarer – LAND-BLOG skal samle og skabe:

  • Et UNIKT univers fyldt med passionerede producenter med råvarer i særklasse.
  • En eventoversigt over mad- og oplevelser med udgangspunkt i jeres område.
  • Velsmagende opskrifter med udgangspunkt i jeres unikke produkter, og et link direkte til jer.
  • Arrangementer, som forbrugerne kan opleve hos jer.
  • Et LandKøkken, der fremhæver sæsonens udvalgte og efterspurgte råvarer og produkter.

Vi ser frem til muligheden for et unikt samarbejde i 2018.

 

Pin It on Pinterest

Del og print

Her kan du dele og printe opskriften. Brug også printknappen, hvis du vil maile den til en ven.