EVENTS

 

 

ÅBENT LANDBRUG HOS ADAMSHØJ

D. 15 SEP. 10-16

 

KOM OG HILS PÅ DYRENE, SE MARKERNE OG NYD DEN GODE STEMMING UDE PÅ LANDET

Adamshøj producer LANDMADS økologiske æg.

Adamshøjvej 37 – 4100 Ringsted

 

På Carl Boisen Thøgersens gård har der i mange år gået høns frit rundt. Det har skabt gårdidyl og glæde ved morgenbordet hos familien. I 2018 beslutter Carl Boisen Thøgersen at udvide hønseflokken, så det ikke kun er familien på Adamshøj, der kan nyde godt af de lækre æg. Derfor etablerer han en økologisk ægproduktion, så flere familier kan få del i den gode smag samtidig med, at han på alle måder tilgodeser hønens naturlige adfærd. 

Her finder ægproduktionen nemlig sted med tanke for dyrevelfærd og miljø. Det afspejler sig også i valget af race. Hønsene er af racen Lohman light, som er en hvid høne, der lægger hvide æg. Denne art er en robust ”dame”, der er som skabt til at gå i en økologisk hønsegård. Det er noget, vi kan lide hos Landmad, og vi er stolte over at sælge nogle af de fineste danske økologiske æg fra Adamshøj Gods. Læs mere om Adamshøj her →

FOOD FESTIVAL 6-8 SEPTEMBER

 

Vi glæder os til at være del af dette års Food Festival på Tangkrogen i Århus. Kom og oplev stemningen og atmosfæren i teltet, hvor vi byder på masser af godt til sanserne.

 

I teltet skaber vi stemningen af den gamle danske gårdbutik, og her kan du se, mærke og dufte nostalgien. Du kan smage på vores produkter, som er lavet af gode danske råvarer og du kan høre historien bag vores produkter, som kommer fra vores passionerede bønder.  Alle som én har de en historie på hjerte, Det er nemlig de historier, der er vigtige. 

Du skal kunne se, hvem der har skabt den mad, du serverer for dig selv og din familie. Der vil være rig mulighed for at købe alle vores produkter til helt unikke festival priser. Alt lige fra salt, pasta, knækbrød, kage og mysli, syltede rødber til cider, øl, gin, most, marmelader og olier plus meget meget mere..

LANDPOST

Har du lyst til at følge livet på landet sammen med os, høre om vores sortiment, nyheder, kommende events og nye opskrifter.

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev - vi lover at inspirere dig.

Tak for din tilmelding.

Pin It on Pinterest