Gennembrud for butikskæde med lokale fødevarer

»Hun er faktisk meget lidt blufærdig,« som en, der er vant til at arbejde tæt på hende, siger.

Den manglende blufærdighed kommer til udtryk ved en sammenhæng, hvor landmad-direktøren blev introduceret for Erhvervs- og vækstminister Troels Lund Poulsen. Ministeren var behørigt imponeret af den vækst, som landmad skaber – også hos dem, der leverer varer til konceptet. Gensidig høflighed og så kunne det let have blevet ved det.

»Men Louise bliver ved med at sende sms’er til ministeren, der fortæller om stort og småt, hvor andre måske ville tænke, arhh, jeg skal da have noget mere at ulejlige en politiker med, men hun har succes med det. I foråret var hun med til hans 40-års fødselsdag, og senest har han fortalt Lars Løkke Rasmussen om projektet, og så ville statsministeren med ind i butikken i Roskilde.

STEJL INDLÆRINGSKURVE

Den lille anekdote illustrerer det, som flere også siger. At Louise Dolmer er enormt dygtig til at skaffe sig de rigtige kontakter og personer omkring sig. En ’mega-stejl’ indlæringskurve, siger en kilde, der er vant til at se andre iværksættere brække halsen på de udfordringer, der også er iværksætterens følgesvend.

»Alt det der med finansiering er ofte en udfordring for en iværksætter, men Louise har set vigtigheden af det og taget det til sig,« som en anden kilde siger.

At der så også er en god portion stædighed med, det er ingen hemmelighed. Da den første finansieringsmodel endelig faldt på plads efter et par års hårdt arbejde, endte Louise Dolmer alligevel med at afvise både planen og de folk, der stod bag. »Det føltes ikke rigtigt,« lød begrundelsen og så måtte man i gang igen med nye partnere, der føltes mere rigtige.

Kilde: Landbrugsavisen

Pin It on Pinterest

Del og print

Her kan du dele og printe opskriften. Brug også printknappen, hvis du vil maile den til en ven.