Landmad.dk

Havnen 1 – 8700 Horsens

M: mail@landmad.dk – T:42820512

SAMMEN OM LANDMAD

Når du handler hos Landmad ved du altid præcis, hvad du får. Du får ærlige, autentiske, ægte kvalitetsvarer produceret af nogen af de bedste og mest dedikerede bønder og madhåndværkere, Danmark har at byde på. Fra nord til syd har vi samlet melnørder, grøntsagsentusiaster og frugteksperter.

Alle som én har de en historie på hjerte, som fortjener at blive fortalt. Og det er historier, der er vigtige. Vi skal kunne se, hvem der har fremstillet det mad, vi serverer for os selv og vores familie. Vi skal høre historien om det, vi spiser og hvilke traditioner, det er bygget på. Det er historien om gamle syltetraditioner, tidevandshævet brød, spegede pølser og meget, meget mere. 

 

Derfor har vi skabt et netværk af fantastiske bønder og madnørder, som hver dag arbejder med en passion og kærlighed til deres håndværk, og vi er så stolte af at kunne videreformidle alle deres skønne smagsoplevelser og gode traditioner. Det er historien om hårdt arbejde, dedikation, særlige teknikker og gode nye og gamle værdier.

BONDE & MADHÅNDVÆRKER – KOM OG VÆR MED 

 

Har du lyst til: At blive en del af Landmadsfamilien? At produktudvikle dine fantastiske produkter sammen med os? At få fortalt din unikke historie? At blive leverandør til specialdetail, detail eller foodservice? Så fortæl os hvad du går og laver, på mail@landmad.dk

 
Vi glæder os til at høre fra dig

LANDPOST

Har du lyst til at følge livet på landet sammen med os, høre om vores sortiment, nyheder, kommende events og nye opskrifter.

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev - vi lover at inspirere dig.

Tak for din tilmelding.

Pin It on Pinterest