Landmads kylling workstrimler med cremet gorgonzola

3-4 personer

Ingredienser:

Sådan gør du … 

Kog pastaen efter anvisning på pakken. Steg wokstrimlerne på panden i olie i ca. 5-7 min.
Skyl spinaten grundigt, hak den groft og læg den i et dørslag.
Skyl æblet, skær det i små tern og dryp med citronsaft. Rør gorgonzolaen ud i piskefløden til en cremet dressing og smag til med salt og peber. 
Hæld vandet fra pastaen over spinaten. Vend den varme pasta i gorgonzoladressingen sammen med spinat og stegte wokstrimler og drys med æbletern og valnødder. 

TIPS: Du kan også bruge rester fra en hel kylling.

[/et_pb_column_inner]
[/et_pb_row_inner]

LANDPOST

Har du lyst til at følge livet på landet sammen med os, høre om vores sortiment, nyheder, kommende events og nye opskrifter.

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev - vi lover at inspirere dig.

Tak for din tilmelding.

Pin It on Pinterest