Kyllingmignon med perlespelt og porre

Til 4 personer

Ingredienser:

 

Sådan gør du …

Pil skalotteløgene og hak dem fint. Skyl og rens porrerne og skær dem i skiver
Gnid panden med hvidløg, smelt smørret og tilsæt hakket skalotteløg og porrer, steg dem let uden de tager farve.
Tilsæt perlespelt på panden og vend med løgene. Tilsæt bouillonen lidt af gangen og lad det koge ind. Det tager omkring 20-25 minutter.
Grill mignonerne på panden eller på grillen i 6 minutter på hver side.

Tilsæt revet ost i perlespelten og smag til med salt og peber. Anret de grillede mignonerne på perlerisottoen, drys med knækkede speltkerner og pynt med friske krydderurter.  

 

[/et_pb_column_inner]
[/et_pb_row_inner]

LANDPOST

Har du lyst til at følge livet på landet sammen med os, høre om vores sortiment, nyheder, kommende events og nye opskrifter.

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev - vi lover at inspirere dig.

Tak for din tilmelding.

Pin It on Pinterest