Landmads kylllingesalat på ananasring

 Ingredienser

Pynt med:
Cherrytomat og brøndkarse

Tilbehør:
Frisk flûte

Sådan gør du …

Kog kyllingen i 60-90 min. med låg ved middelvarme til den er mør.
Lad kyllingen køle af, skær og pluk kødet fra skroget. Del kyllingekødet i mindre stykker.
Skær den ovale sten fra mangoen, skræl og skær frugtkødet i tern.
Rør cremefraiche med mayonnaise, purløg og mangotern. Vend kyllingekødet i dressingen og smag til med salt og peber.
Anret kyllingesalaten på en skive ananas, pynt med brøndkarse og cherrytomat og server med frisk bagt flûte

 

 

[/et_pb_column_inner]
[/et_pb_row_inner]

LANDPOST

Har du lyst til at følge livet på landet sammen med os, høre om vores sortiment, nyheder, kommende events og nye opskrifter.

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev - vi lover at inspirere dig.

Tak for din tilmelding.

Pin It on Pinterest