Skrevet af Bloggeren: Heidi B

Normalt anmelder jeg ikke cafeer fordi jeg næste altid syntes det er det samme ( med chancen for at støde nogle,sorry) . I ved, sort firkantet bor med et stykke hvid papir som dug og et bloklys er klassisk menukort med burger, salat, pastasalat ( iceberg,ruccola, tomater,agurker, grove firkantet pomfritter med Mayo og ketchup ? ) og en betjening som er mild.

MEN men men men – Michael og jeg var på tur ud for at se den kirke Mirah skal døbes i, hun skal døbes i en lille sød kirke i Søvind ( lidt uden for Horsens)

Vi besluttede at vi ville på cafe indeni Horsens, det korte af det lange at jeg søgte på “cafeer i Horsens ” og fik en bunke anmelder op. Vi fandt en cafe ved navn cafe Gran, da vi kom derhen var de ved at få malet facade og det så lidt for almindelig ud ?

 

men tilfældigvis fik jeg kigget mod den anden side af gaden og her lå den hyggeligste lille cafe/butik ved navn “landmad.dk” ( jeg kendte ikke konceptet) men hold nu op jeg var solgt til stang lakrids ??? verdens bedste koncept! https://www.landmad.dk

  • For at give jer den bedste forklaring fandt jeg dette På deres hjemmeside skriver de:
    ” Landmad.dk brænder vi for at bevare og udvikle produkter fra den danske bondekultur, som langsomt er ved at svinde bort. Vores ideer bygger på nærhed, oprindelighed og dyreetik. Det betyder at vores fokus altid er på en nænsom håndtering af naturens afgrøder og gårdens dyr og det er det fælles og gennemgående varemærke i Landmad.
    Vi har fokus på landmændene og de mindre specialproducenter til gavn og glæde for alle dem, der gerne vil have ærlige kvalitetsfødevarer med historie og rødder i den danske muld – direkte fra producenten. Det er vigtigt for Landmad, at der er bæredygtighed i produktionen og at de gode fødevarer er tilgængelige hver dag. Det er derfor, at Landmads butikker ligger centralt i byer med indbyggertal over 20.000. Foreløbig er der 4 butikker, men flere er på vej. Målsætningen er 50 butikker fordelt over hele Danmark.
    Landmad er den nye måde at handle ærlige, lokale kvalitetsvarer på.

 

Da vi kommer ind i butikken, fik vi den mest fantastisk velkomst. Vi bliver mødt af et stor smil og den varmeste person. Bag disken stod Lene Møller Josefsen. En skøn jysk kvinde.

image

Lene fremstod høflig og havde kendskab til de produkter og menuer de solgte. Jeg blev helt opslugt af alle de skønne ting se havde – lige fra lækker olier, te, kaffe, friske grønsager, kager, økologi og danske varer i lange baner ?

Vi finder et bord udenfor og jeg vælger at bestille en kylling salat, siger til Michael at det sikkert bare er den klassiske iceberg, kylling strimler ( i ved dem i pose ) tomater, agurk, feta osv. Og at det var fint nok eftersom jeg ik var vildt sulten – Men istedet kommer der en Kyllingsalat som er så lækker så lækker at jeg tager i at sidde og sige UM UM UM UM UM AF FLERE GANGE ( det må i kende) Amen var helt høj bagefter. Herlighederne forsatte med ribs saft og til dessert hjemmebagt citronmåne og lakrids kaffe ? ( amen træk mig baglæns ind i fulgekassen ) det hele var holdt i en skøn landstil og deres koncept spillede MAX


image

Efterfølgende gik jeg på jagt i butikken ( kunne købe mig FATTIG i specialevare, tænkt at jeg skriver det om råvare fra vores eget land )
Jeg bliver her mødt af Heidi klixbüll som er ejer af butikken, lige så imødekommende som Lene. Skønne mennesker, skøn cafe/butik, ægte råvare og en smagsoplevelse så englene synger??⭕️

Jeg vil VARMT anbefalede landmad.dk thonbogade 19, 8700 Horsens. Det en oplevelse i sig selv bare at gå ind og kigge. Lene står klar til at modtage jer alle med et var smil og en velkomst man sent vil glemme???

 

XXX

Heidi B

Kilde: bernerh.bloggerspoint.dk

Pin It on Pinterest

Del og print

Her kan du dele og printe opskriften. Brug også printknappen, hvis du vil maile den til en ven.