Da Landmad drog til Borgen

En dag i december blev jeg inviteret en tur i fødevareministeriet – jeg havde mødt vores fødevareminister Eva Kjer Hansen, da vi var til “Årets ret”, og havde derfor selvfølgelig fortalt om Landmad og alle vores skønne producenter, butikker og fremtidsplaner….. og det var godtnok en go` snak – for Eva syntes at Landmad var en fantastisk god ide`- og jeg fik en invitation til at komme og fortælle meget mere til folkene i hendes ministerium, NU ved de altså hvad vi har tænkt os at kæmpe for i Landmad

Med i Ministeriet havde jeg Gyda (hun er innovations chef i Future food innovation) og har været med mig på sidelinjen, lige siden Landmad var en lille bitte ide inde i mit hoved.

Da vi så skulle videre, sendte Gyda da lige en sms til Søren Gade (som hun er gode venner med) og vupti vi blev inviteret på kaffe og rundtur – det er et imponerende sted og jeg bruger jo enhver lejlighed til at fortælle om vores ideer og planer – heldigvis syntes Søren også at det er en super forretnings model vi har skabt, og han kendte os lidt i forvejen – da han besøgte os på årets Foodfestival i Århus….. så alt i alt den mest fantastiske dag i Hovedstaden.

Bedste hilsner

Louise

Pin It on Pinterest

Del og print

Her kan du dele og printe opskriften. Brug også printknappen, hvis du vil maile den til en ven.