Landmad får nyt liv med nye ejere

En ny ejerkreds har ønsket at videreføre dele af det tidligere selskab Landmad, og står nu klar til at fortsætte pionerarbejdet. Dermed er det er langtfra slut med det populære og ambitiøse Landmad.

Landmad fortsætter med det bedste fra det gamle selskab, og vil fremadrettet blandt andet drive brandet Landmad samt tilhørende online butik. Gode danske råvarer fra lokale producenters stalde, hønsehuse og marker er fortsat kernen i Landmad.

Den nye ejerkreds ønsker at forsætte det gode samarbejde med de danske specialproducenter, og ønsker at styrke de enkelte producenter med hver deres særlige baggrund og unikke historie. Ejerkredsen har stor respekt for det arbejde og det, som det tidligere selskab har formået at skabe med Landmad. Det er et arbejde, som fortsættes og intensiveres med endnu mere fokus på online salg og med levering til hele Danmark.

Landmad er på rekordtid blevet synonym med høj kvalitet, og det er med dette for øje, at nye samarbejder vil blive etableret. Samtidigt er det lykkedes at etablere et samarbejde med stifter Louise Dolmer.

 

Pin It on Pinterest

Del og print

Her kan du dele og printe opskriften. Brug også printknappen, hvis du vil maile den til en ven.