Jeg er S T O L T – får helt kuldegysninger……glæde – bobler i maven…..ubeskrivelig taknemmelig 
OG alt sammen fordi vores fantastiske bønder og producenter – de dygtige Landmadder ude i Landmadsbutikkerne og aller mest jer kunder VIL Landmad ……….KÆFT jeg elsker jer alle sammen
De gladeste hilsner Louise 🙂 🙂 🙂
Kære Louise Dolmer
 Det er med stor glæde, at jeg kan fortælle dig, at juryen  i år har nomineret  ”Landmad.dk”  til  Business Region Aarhus
download (1)

Klik på linket og se mere


 I kategorien:  Den kreative pris.
Prisen overrækkes i tre kategorier: Bedste fysiske produkt, Bedste immaterielle produkt og Den kreative pris. Tre virksomheder er nomineret i hver kategori  ud af i alt 68 deltagende virksomheder.
 
 TV2 Østjylland har på forhånd meddelt, at de ønsker at omtale alle ni virksomheder på TV2 Østjyllands hjemmeside i forbindelse med offentliggørelsen. 
 
Præsentation af de nominerede virksomheder for dommerpanelet
Næste skridt i konkurrencen er, at dommerpanelet, sammen med borgmester Claus Omann Jensen i Randers, skal udpege de tre virksomheder, der vinder et mentorforløb med en af dommerne samt en gave sponsoreret af Sparekassen Kronjylland.  Du kan læse mere om årets dommerpanel på vores hjemmeside: www.i-prisen.dk.
Dommermødet foregår i år  den 12. april i tidsrummet kl. 11:30-16:00 i BioNutria Park  i Randers. TV2Østjylland vil som sagt følge de ni nominerede iværksættere, og således også være til stede på dommermødet.
Du er til dette møde inviteret til at give en præsentation af jeres virksomhed på ca.  5 minutter og besvare spørgsmål fra dommerne, og jeg vil derfor bede dig om at reservere ovenstående  tidspunktet i din kalender.  Du vil  i begyndelsen af april  få tilsendt information om det præcise tidspunkt for din præsentation.
Prisoverrækkelsen
Selve prisoverrækkelsen kommer til at foregå i forbindelse med Iværk&Vækst den 27. april kl. 11-12 i Bionutria Park i Randers. Jeg håber naturligvis, at du allerede nu vil booke tidspunktet, så I kan være til stede ved prisoverrækkelsen.
 
På samme dag inviterer Business Region Aarhus de ni nominerede virksomheder til en VIP-reception kl. 12-13 også i BioNutria Park.  Her kan du møde de andre nominerede virksomheder, medlemmerne af juryen og dommerpanelet. Du vil få tilsendt en særskilt invitation til receptionen med flere detaljer.   
 

Pin It on Pinterest

Del og print

Her kan du dele og printe opskriften. Brug også printknappen, hvis du vil maile den til en ven.