Landmad vandbakkelses kager

Antal 12 stk. – Tidsforbrug ca. 30 minutter.

  • 125 g. hvedemel
  • ½ dl vand
  • 1,5 dl. rapsolie
  • 1 knivspids salt
  • 4 sammenpiskede store æg

12 papirforme

Kom vand, salt og olie i en tykbundet gryde og lad den koge og det er meget vigtigt at vand og olie koger op inden melet puttes i.
Så kommer du melet i på en gang og det hele røres godt igennem i den varme gryde.
Kom til sidst dejen over i en skål så den kan køle lidt.
Tilsæt nu æggene lidt ad gangen.
Sæt papirkageforme på en bageplade og læg en stor spiseskefuld dej i hver.

Bages ved 200 grader i ca. 30 minutter – åben ikke ovnen undervejs, så kan de falde sammen.
Når de er kølet af skal du bare pynte dem med hvid glasur og kandiserede violer.

Pin It on Pinterest

Del og print

Her kan du dele og printe opskriften. Brug også printknappen, hvis du vil maile den til en ven.