Landmads æbletærte

Antal: 1 tærte                     Tid: 60 min.

 

  • 100 g smør
  • 100 g sukker
  • 2 æg
  • 125 g mel
  • ½ dl mælk
  • 2-3 æbler
  • 1 tsk. sukker
  • 1 spsk. kanel
  • 2 spsk. mandelflager
  • 1 spsk. perlesukker

 Sådan gør du:

Serveres med flødeskum eller cremefraiche
Pisk smør og sukker sammen og tilsæt herefter et æg af gangen.Mælk og mel vendes i dejen til en ensartet masse.
Dejen kommes i en smurt tærteform. Dejen er forholdsvis blød, men forsøg at skubbe den op ad tærteformens sider.
Æblerne skrælles og skæres i tynde skiver.
Bland sukker og kanel og vend æblerne i det og kom herefter æblerne på tærten.
Drys mandelflager og perlesukker ovenpå og bag tærten ved 180 grader i ca. 35 min.

Pin It on Pinterest

Del og print

Her kan du dele og printe opskriften. Brug også printknappen, hvis du vil maile den til en ven.