Landmads aftenkaffeboller

Landmads aftenkaffeboller 35 stk.  tidsforbrug 30 min.

  • 500 g. hvedemel fra De 5 Gaarde
  • 150 g. smør
  • 50 g. gær
  • 2 æg
  • 2½ dl. mælk
  • 1 spsk. sukker
  • 1 tsk. salt

 Sådan gør du:

Smelt smør og tilsæt mælk. Lad det blive lunken,  opløs gæren heri. T
ilsæt sukker og pisk æggene sammen og rør dem i. Tilsæt nu mel og rør dejen godt sammen med en grydeske, eller i en røremaskine til den er helt glat.
Dejen skal være meget lind og blød.
Lad dejen hæve, lunt og tildækket i 30 min.
Kom godt med mel på hænderne og form bollerne.
Sæt dem på en bageplade med bagepapir, pensl bollerne med vand.
Efterhæver ca. 30 min.
Bagetid 10-12 min. midt i en forvarmet ovn ved 220°C (varmluft 200°C).

Pin It on Pinterest

Del og print

Her kan du dele og printe opskriften. Brug også printknappen, hvis du vil maile den til en ven.