Landmads jordbær & chokoladekager

Antal 16 stk.  – Tidsforbrug 45 minutter

 Kager

  • 250 g smør
  • 250 g sukker
  • 4 æg
  • 4 spsk mælk
  • 200 g hvedemel fra De 5 Gaarde 
  • 2 tsk bagepulver
  • 4 spsk kakaopulver
  • 100 g chokolade

 Frosting

  • 300 g flormelis
  • 100 g blødt smør
  • 0,4 dl letmælk
  • 50 g smeltet mørk chokolade 70%

 Pynt

16 mellemstore jordbær

 

 Sådan gør du:

Tænd ovnen på 190 grader.
Pisk smør og sukker sammen, så blandingen bliver let og luftig, pisk æg og mælk i.
Hæld mel, bagepulver og kakao i blandingen og pisk til dejen er jævn.
Hak nu chokoladen groft og kom den ned i blandingen
Fordel dejen i muffins forme og bag på midterste rille, til kagerne er faste i midten,     
15-18 minutter. Køl kagerne af 

Smelt chokoladen til frostingen og lad den køle af, den skal være stuetemperatur inden den røres med de øvrige ingredienser. Pisk flormelis og smør og tilsæt mælken. Pisk til sidst den smeltede chokolade i.

 Kom nu din frosting i en sprøjtepose og dekorer dine afkølede kager, pynt til sidst med overskårene jordbær.

Pin It on Pinterest

Del og print

Her kan du dele og printe opskriften. Brug også printknappen, hvis du vil maile den til en ven.