Landmads kylling & ristaffel

4 personer – Tidsforbrug ca. 40 min

Ingredienser: 

Sæt risene over i kogende vand.

Varm olien i en gryde.  Tilsæt finthakket løg og svits det sammen med karry og gurkemeje, indtil løgene er brunede og klare at se på.
Tilsæt så kylling i skiver og svits det hele sammen indtil kyllingen er brunet.

Tilsæt kokosmælk, mælk og bullion, og lad det hele simre godt i 20 min. hvis det ikke er helt tykt nok så tilsætter du lidt jævning. Til sidst smager du til med salt og peber.

Serveres sammen med risen og topping i små skåle.

Topping ideer:
Æble i tern
Banan i skiver
Ananas i tern
Kokosmel
Majs
Rosiner
Peanuts

[/et_pb_column_inner]
[/et_pb_row_inner]

LANDPOST

Har du lyst til at følge livet på landet sammen med os, høre om vores sortiment, nyheder, kommende events og nye opskrifter.

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev - vi lover at inspirere dig.

Tak for din tilmelding.

Pin It on Pinterest