Landmads kylling & ristaffel
4 personer – Tidsforbrug ca. 40 min
Ingredienser:
- 500 g Frijsenborg kyllingefilet i skiver
- 2 finthakkede løg
- 1 æble i tern
- 2 spsk. karry
- 1 tsk. gurkemeje
- 1 hønsebouillon terning
- 1 dåse kokosmælk
- 2 dl mælk
- Rapsolie fra De 5 Gaarde til stegning
- Salt og peber
- 3 dl. ris
- 5 dl. vand
Sæt risene over i kogende vand.
Varm olien i en gryde. Tilsæt finthakket løg og svits det sammen med karry og gurkemeje, indtil løgene er brunede og klare at se på.
Tilsæt så kylling i skiver og svits det hele sammen indtil kyllingen er brunet.
Tilsæt kokosmælk, mælk og bullion, og lad det hele simre godt i 20 min. hvis det ikke er helt tykt nok så tilsætter du lidt jævning. Til sidst smager du til med salt og peber.
Serveres sammen med risen og topping i små skåle.
Topping ideer:
Æble i tern
Banan i skiver
Ananas i tern
Kokosmel
Majs
Rosiner
Peanuts
