Landmads kylling & ristaffel

4 personer – Tidsforbrug ca. 40 min

Ingredienser: 

Sæt risene over i kogende vand.

Varm olien i en gryde.  Tilsæt finthakket løg og svits det sammen med karry og gurkemeje, indtil løgene er brunede og klare at se på.
Tilsæt så kylling i skiver og svits det hele sammen indtil kyllingen er brunet.

Tilsæt kokosmælk, mælk og bullion, og lad det hele simre godt i 20 min. hvis det ikke er helt tykt nok så tilsætter du lidt jævning. Til sidst smager du til med salt og peber.

Serveres sammen med risen og topping i små skåle.

Topping ideer:
Æble i tern
Banan i skiver
Ananas i tern
Kokosmel
Majs
Rosiner
Peanuts

Pin It on Pinterest

Del og print

Her kan du dele og printe opskriften. Brug også printknappen, hvis du vil maile den til en ven.