Landmads kyllingechips

 Tid: 30 min.

Sprødt kyllingeskind kan bruges som snack, hvor man kan lave en lækker dip til. Du kan også bruge det som en lækker topping til en salat eller som det sprøde element i en sandwich.

Alt du skal bruge er kyllingeskind og salt. Skindet lægges ud på en bageplade med bagepapir.
Drys skindet med salt og kom et stykke bagepapir ovenpå. Læg en bageplade ovenpå, så skindet presses. Bag i ovn på 160 grader i ca. 15 min.
Herefter tages den øverste bageplade af sammen med det øverste lag bagepapir og skindet bages til det er helt sprødt.

[/et_pb_column_inner]
[/et_pb_row_inner]

LANDPOST

Har du lyst til at følge livet på landet sammen med os, høre om vores sortiment, nyheder, kommende events og nye opskrifter.

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev - vi lover at inspirere dig.

Tak for din tilmelding.

Pin It on Pinterest