Landmad vandt Iværksætter prisen 2016 og med den pris fulgte en MENTOR og det er jo helt fantastisk at det så blev Henrik Herold, manden bag Randers regnskov – vi glæder os helt vildt til samarbejdet.

Henrik Herold

Henrik Herold var i 1989 med til at forme idéen om Randers Regnskov og har siden 1995 stået i spidsen for opførelsen og driften af den tropiske zoologiske have, der er en statsanerkendt, selvejende institution drevet af Fonden for Randers Regnskov.

Med ca. 250.000 besøgende gæster hvert år og sine tre kupler, er Randers Regnskov i dag nummer 25 på listen over Danmarks mest besøgte attraktioner. Som attraktion kan man ikke stå stille. I Randers Regnskov stiller hele tiden spørgsmål ved zoologisk haves rolle i det moderne samfund. Innovation og nytænkning er en levende del af hverdagen hvor der løbende udvikles nye udstillinger og events med dyr, natur og naturbevarelse, i troperne såvel som i Danmark, som omdrejningspunkt.

Henrik Herold er uddannet ingeniørofficer fra hærens officersskole og har bl.a. været chef for Ingeniørtroppernes reserveofficersskole samt virket som chef for kompagnier i både Danmark og under FN i ex-Jugoslavien.

Ud over jobbet som direktør for Randers Regnskov er Henrik Herold medlem af Turismens Vækstråd og formand for DAZA, en forening bestående af 16 af de største zoologiske haver og akvarier i Danmark.

Pin It on Pinterest

Del og print

Her kan du dele og printe opskriften. Brug også printknappen, hvis du vil maile den til en ven.