Landmads – Overnight oats med banan

 

Antal: 1 portion                  Tid: 20 min. aftenen før og 5 min. om morgenen

  •  1 dl havregryn
  • 1 dl speltflager
  • 2 dl mælk
  • 4 spsk. græsk yoghurt
  • 1 banan
  • En håndfuld hasselnødder
  • 1 tsk. honning
  • 5 gram mørk chokolade

Kom en håndfuld groft hakkede hasselnødder på en pande og lad dem blive gyldne ved svag varme.
Kom herefter 1 tsk. honning på panden og rør det sammen.
Rist nødderne og honningen et par minutter og afkøl dem.
Rør havregryn, speltflager, mælk og græsk yoghurt sammen i en skål og stil det herefter tildækket på køl til næste morgen.
Server grøden med skåret banan, 1 spsk. honningristede hasselnødder og mørk chokolade.

Pin It on Pinterest

Del og print

Her kan du dele og printe opskriften. Brug også printknappen, hvis du vil maile den til en ven.