Landmads pasta, grønt med kødboller

4 personer  –  Tidsforbrug ca. 40 minutter

  • 500 g hakket gris
  • 1 æg
  • 1 bundt palmekål 12 -14 blade
  • 300 g små tomater
  • 2 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 500 g Dansk pasta
  • Rapsolie fra De 5 Gaarde
  • Revet ost til pynt
  • Salt og peber

 

Sæt vand over til pasta.
Skyl og klargør palmekålet og skær det i 1 – 2 cm brede strimler, halver tomaterne og skær løgene i smalle både og hak hvidløg groft.
Rør hakket gris med æg og salt og peber – og form det til ca. 3 – 4 cm tykke kødboller, steg dem på en varm pande i olien i ca. 5 minutter, til de er stegte på alle sider.
Kom palmekålen med på panden, og steg i yderligere 2-3 minutter.
Kom tomater, løg og hvidløg på panden og bland godt op med kål og kødboller, drys salt og peber hen over, og steg i 4 – 5 minutter.
Kom imens pastaen i gryden med kogende, saltet vand, og kog pastaen 8 – 10 minutter.
Dræn vandet fra pastaen, afdryp den, og server pasta, grønt og kødboller med lidt revet ost på toppen.

Pin It on Pinterest

Del og print

Her kan du dele og printe opskriften. Brug også printknappen, hvis du vil maile den til en ven.