Landmads store stjerneskud

Antal 4 personer  – Tilberedningstid 50 minutter

 

  • 4 store rødspættefileter
  • 200 g torsk
  • 200 g store rejer
  • 200 g varmrøget laks
  • 4 – 6 nye kartofler
  • 1 sammenpisket æg
  • 2  dl rasp
  • Salt og peber
  • Rapsolie til stegning
  • 2 citroner

 Dressing:

  • 1 dl cremefraiche
  • 2 spsk. mayonnaise                                                                                 
  • Et stort bundt dild
  • ½ citron
  • Salt og peber

Tilbehør:
Ristet franskbrød

 

Kog og pil de nye kartofler, lad dem køle helt af, når de er kolde skæres de i skiver. Kog torsken i letsaltet vand i en gryde 3-4 min., og lad den dryppe og køle af.
Vend fiskefileterne i sammenpisket æg og rasp der er blandet med salt og peber, varm rapsolien på panden godt op, og steg fiskefileterne til de er gyldne.
Rør alle ingredienserne til dressingen sammen, dilden hakkes i små stykker og 2/3 hældes i dressingen resten pyntes med. Rør nu rejerne i dressingen.
Arranger det ristede brød nederst på en tallerken og oven på laksen, torsken, kartoflerne og fiskefileterne. Kom dressingen med rejerne i oven på det hele.
Pynt med dild og citronskiver.

Pin It on Pinterest

Del og print

Her kan du dele og printe opskriften. Brug også printknappen, hvis du vil maile den til en ven.