Lund Stougaard

Vi fokuserer hovedsageligt på mindre leverandører, der tilbyder varer som er anderledes og banebrydende i deres tilgang til produktdesign. Den gennemgående linie i vores produkter er kombinationen af godt, sjovt og funktionelt design.
Vi har mange forskellige vare, som man kan sælges i mange forskellige butikker. Vi får flere og flere varer, der passer rigtig godt ind, til en isenkræmmer. Derfor håber vi at i er klar på lidt nye og spændende produkter med et sjovt tvist.

Mange af varerne er perfekte til plus salg og giver de fleste et smil på læben og er derfor oplagte til en julehandel og andre højtider hvor kunderne er på udkig efter sjove og anderledes gaveartikler. Vi lægger stor vægt på kontakten med vores kunder og forsøger at yde markedets bedste service, da det, i vores verden, er nøgle til at vores kunder har succes med vores varer. Vi mener at det er det bedste samarbejde. Vi lagerfører alle vores produkter, hvilket betyder at vi kan opretholde en ekstraordinær god leveringsservice i alle dele af landet. Vi sender varer hver dag fra vores lager, med levering efterfølgende hverdag.

Her bor vi

Spettrupvej 1d, 8722 Hedensted

Pin It on Pinterest

Del og print

Her kan du dele og printe opskriften. Brug også printknappen, hvis du vil maile den til en ven.