Ministerbesøg hos Landmad i Grenå

Erhvervs- og vækstminister Troels Lund (V) besøgte i dag Landmad i Grenå og blev vist rundt i vores skønne landmads univers. Landmad er i løbet af 2 år blevet en fantastisk succes og efter mange forespørgsler fra resten af Danmark etableres Landmad.dk derfor nu som et franchise koncept for at hjælpe leverandører med højkvalitetsvarer i hele landet. Der er allerede etableret 4 butikker i Grenå, Roskilde, Silkeborg og Helsingør og mange er på vej. Jeg glæder mig over, at producenterne kan se gevinsten i konceptet og at forbrugerne har taget alle de mange lokalt dyrkede fødevarer til sig.

Efter mange forespørgsler fra resten af Danmark etableres Landmad.dk derfor nu som et franchise koncept for at hjælpe leverandører med højkvalitetsvarer i hele landet.

”Vi kunne se, at kunderne var glade for de lokale og gode varer, hvor man kunne få historien om produkterne, men det er simpelthen for krævende for en familie at skulle køre rundt til forskellige gårdbutikker efter kød det ene sted, grøntsager et andet og måske frugt et tredje sted med ungerne på bagsædet. Det skal være samlet et sted, og lige så nemt som at køre i den lokale Supermarked, hvor du kan få det hele«.

Pin It on Pinterest

Del og print

Her kan du dele og printe opskriften. Brug også printknappen, hvis du vil maile den til en ven.