Møllerup Gods

Møllerup Gods er et levende sted, hvor vi værner om naturen og kulturhistorien i respekt for generationer, der svandt, og generationer, der kommer.

Vi er en meget lille del af en meget lang historie. Når vi lægger nyt tag på huset og planter egetræer i skoven, så er det en investering for vores børns børnebørn.

På samme måde høster vi i dag frugterne af de frø, som fortidige generationer har sået. Det er et ansvar, vi forvalter med stor taknemmelighed og stolthed.

Møllerup Gods betyder ikke kun noget for os. Vi byder derfor velkommen til flere forskellige aktiviteter, og vi glæder os over at kunne dele ånden her med så mange andre.

Vi opfatter Møllerup Gods som en inkubator. Et sted, hvor initiativer spirer og virksomheder gror. Vi dyrker jorden og passer skoven, men Møllerup Gods er også vært for moderne virksomheder med produktion, oplevelsesindustri og meget andet. Derfor lever Møllerup Gods, og derfor har Møllerup Gods en fremtid.

Møllerup Gods ligger i udkanten af Nationalpark Mols Bjerge og har et kuperet og varieret landskab. Vi driver ca. 425 hektar (ha) jord, heraf ca. 100 ha. skov.

Her bor vi

Møllerupvej 26, 8410 Rønde

Pin It on Pinterest

Del og print

Her kan du dele og printe opskriften. Brug også printknappen, hvis du vil maile den til en ven.