Naturmælk

Vi er 34 landmænd med familier beliggende i Syd- og Sønderjylland og på Fyn, der alle leverer vores økologiske mælk til Naturmælk hver dag. Familiegårdene med de tilsammen ca.4200 køer drives meget forskelligt; således er 4 gårde biodynamisk drevet, andre 7 gårde har udelukkende jerseykøer, og 3 gårde drives med hø-fodring året rundt.
Fælles er at alle landmænd planter 8 urter i deres marker; en Naturmælk frøblanding – da vi mener at dette er godt for mangfoldigheden i marken, godt for køerne – og godt for mælken der leveres til mejeriet.

Alle landmændene ejer en del af Naturmælk og er alle en del af fællesskabet omkring mejeriet. Et fællesskab, der også indbefatter alle de ansatte på Naturmælk.

Mælken leveres dagligt til mejeriet, hvor 75 medarbejdere sikrer at mælken fortsat får en skånsom behandling; at den daglige kvalitet opretholdes og at en bred pallette af gode økologiske mejeriprodukter

hver dag fremstilles. Smagen er i højsæde – og der udvikles løbende nye produkter indenfor både mælk, syrnede produkter, oste og smørvarianter.

Her bor vi

Gerrebækvej 24, 6360 Tinglev

Pin It on Pinterest

Del og print

Her kan du dele og printe opskriften. Brug også printknappen, hvis du vil maile den til en ven.