Frie hænder

Du bestemmer hvilke lokale produkter du vil handle med.

Ud over vores nationale vare sortiment samt vores egenproducerede Landmadprodukter som er obligatoriske, så har du som franchisetager i Landmadkæden frie hænder til selv at udvælge lokale produkter fra netop dit område eller andre interessante områder fra vores lokal sortiment, og finder du nye lokale producenter du gerne vil have ind i din Landmads gårdbutik, screener Landmad (og Landmads sortimentsudvalg) produkterne og sikre at fødevarersikkerheden, kvaliteten og økonomi er i orden.

 

Smag, kvalitet og oplevelse er de vigtigste parameter. Vi favner både økologiske og konventionelle produkter, blot dyrevelfærd og bæredygtighed er i højsæde.

Vi har stor kærlighed til produkter, der har sit udspring i det danske. Det betyder, at råvarerne kommer fra landbruget, naturen eller havet i og omkring Danmark. Produkterne er fortrinsvis fremstillet i Danmark med baggrund i dansk viden og traditioner.

Danske produkter i fokus, og en smule udenlandske, der ikke kan produceres i Danmark eller hvor bæredygtighed, resultat af udviklingsprojekter, eller den individuelle historie gør en forskel.

 

Pin It on Pinterest