Landmads historie

September 2017 … En ny ejerkreds har ønsket at videreføre dele af det tidligere selskab Landmad og står nu klar til at fortsætte pionerarbejdet. Dermed er det er langtfra slut med det populære og ambitiøse Landmad.

Landmad fortsætter med det bedste fra det gamle selskab og vil fremadrettet blandt andet drive brandet Landmad samt tilhørende online butik. Gode danske råvarer fra lokale producenters stalde, hønsehuse og marker er fortsat kernen i Landmad.

Den nye ejerkreds ønsker at forsætte det gode samarbejde med de danske specialproducenter, og ønsker at styrke de enkelte producenter med hver deres særlige baggrund og unikke historie. Ejerkredsen har stor respekt for det arbejde, som det tidligere selskab har formået at skabe i Landmad – Det er et arbejde, som skal fortsættes og intensiveres med endnu mere fokus på online-salg og med levering til hele Danmark.

Landmad er på rekordtid blevet synonym med høj kvalitet og det er med dette for øje at nye samarbejder vil blive etableret. Samtidigt er det lykkedes at etablere et samarbejde med stifterLouise Dolmer.

Læs meget mere om det nye Landmad

Historien om Landmad – fra 2011 til 2017 … 

Derude på landet, hvor man finder den rigtige bondemand og -kone, de glade dyr og de fuldmodne marker. På Louise Dolmers gård, Birkedommergården, hvor hun og ægtemanden er 7. generation. De saftige bøffer fra veldfærdskalvene, det solbeskinnede korn og den dejlige havre var hidtil blevet kørt væk til industri produktion. Det virkede helt forkert, og derfor tog Louise en beslutning: De gode produkter skulle ikke eksporteres væk, men i stedet komme danskerne til gode.

Gårdbutikken på Birkedommergaard – Louise åbnede derfor i 2011 en gårdbutik hjemme på Birkedommergården. Folk strømmede til. Lysten og viljen til at handle lokalt var til stede, men ikke mange havde tid til at besøge en stribe gårdbutikker for, at få tanket op med både kød, frugt, lækker kolonial og grønt. Og derfor opstod idéen: Vi samler det hele, bevarer gårdbutikken og hele “bonderøvs stemningen” men rykker ind midt i byen. En komplet gårdbutik, hvor man kan få det hele og en Landcafe hvor man smager de gode råvarer!

Den første Landmads gårdbutik og cafe i Grenaa – Landmad åbnede i Kannikegade i Grenaa den 1. november 2013 og blev drevet frem til oktober 2017.

Læs meget mere om Louise Dolmer og hvad der har skabt Landmad

Pin It on Pinterest