Priser og nomineringer

Landmad.dk vinder årets Iværksætterpris 2016  Ved årets Iværksætterpris 2016 på Business Region Aarhus’ store iværksættermesse, vandt Landmad i katagorien »Den kreative pris«. Prisen blev uddelt i Randers i april 2016.

“Det var svært at få armene ned efter at vi havde vundet prisen. Prisen fik vi for et gennemarbejdet koncept, der er til gavn for mange mennesker – både indehavere, producenter og kunder, og i bund og grund bare er en god ide. Det er et skulderklap for mange års hårdt arbejde”, udtaler Louise Dolmer. Iværksætterprisen er en del af Business Region Aarhus store iværksættermesse, hvor virksomheder og koncepter én gang om året nomineres og kåres i tre forskellige kategorier. »Bedste fysiske produkt«, »bedste immaterielle produkt« og »den kreative pris«.

Nomineret til Årets Præstation ved Vækst16 – Ved årets Vækst16 konference, arrangeret af Landbrugsavisen og deres sponsorer, og afholdt på Randers Havn, blev Landmads ejer, Louise Dolmer nomineret til prisen som “Årets Præstation”.

Om nomineringen udtalte dommerne: “Med Landmad.dk er bondekone og stifter Louise Dolmer godt i gang med at gøre humlebien kunsten efter. Trods advarsler og andres dårlige erfaringer er hun i turbofart ved at brede sit koncept med gårdbutikker ud i alle større danske byer. Med et sikkert greb on sine franchice-tagere holder hun dem til ilden, og spreder den helt rigtige >>bonderøvsatmosfære<< ud i sine butikker til glæde for byboerne. At hun er mere end en ildsjæl med en god ide viser hendes evne til at finde de helt rigtige investorer og sætte sig ind i regnskaber og markedsføring – et meget vigtigt aspekt, som andre ivrksættere har betalt dyre domme for at forsømme.”

Nomineret til Entrepreneur of the Year 2016 – Med EY Entrepreneur Of The Year hylder vi Danmarks og verdens bedste vækstskabere. Dem, der tør forfølge successen og skrue op for tempoet, innovationen og vækst. Dem, der ser længere ud over horisonten end andre og bidrager til at skabe fremtiden.

Formålet med konkurrencen er at sætte fokus på og anerkende Danmarks og verdens dygtigste iværksættere. Vi ønsker gennem EY Entrepreneur Of The Year at sætte entrepreneurskab og vækst på dagsordenen og invitere til debat om, hvordan vi i Danmark kan skabe et miljø, hvor innovation og kreativitet kan spire. Om Landmad vinder prisen afsløres ved kåringen, den 26. okt. i Tivoli Friheden i Aarhus.

Vores producenter kan ogsåSidste år var det en af vores producenter – nemlig Nordisk Tang, der vandt iværksætterprisen som “Bedste fysiske produkt”. Vi vandt også en mentor – og det blev Henrik Herold fra Randers Regnskov. Vi er super glade for samarbejdet med Henrik og Randers Regnskov.

LÆS … Meget mere om Landmads nomineringer & priser

Pin It on Pinterest