Landmads panna cotta

Ingredienser:

  • 425 g Valrona Dulcey 32% chokolade
  • 25 g glucose
  • 250 g mælk
  • 5 g husblas
  • 500 g fløde

 Sådan gør du …

Smelt chokoladen ved 40 grader, og rør glucosen i.
Bring mælken i kog, og udblød husbladsen i koldt vand.
Dræn husbladsen for vand, og tilsæt den til mælken under omrøring.
Sigt blandingen efterfølgende.
Hæld gradvis den varme mælk over chokoladen for at opnå en skinnende og elastisk tekstur.
Hæld den kolde gårdfløde i en anden skål.
Tilsæt chokoladeblandingen til den kolde fløde, og rør rundt i et par sekunder.
Hæld panna cottaen i portionsskåle, og lad den sætte sig på køl.

[/et_pb_column_inner]
[/et_pb_row_inner]

LANDPOST

Har du lyst til at følge livet på landet sammen med os, høre om vores sortiment, nyheder, kommende events og nye opskrifter.

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev - vi lover at inspirere dig.

Tak for din tilmelding.

Pin It on Pinterest