Bondeburger

220 g/ 2 stk

Vores bondeburger er bagt på hvedemel og surdej, der er masser af smag og burgerens skorpe er ikke for hård og ikke for blød – men lige tilpas.

Det gamle Vadehavsbageri har, sammen med Landmad, udviklet et unikt sortiment af surdejsbaseret brød, der er hævet med tidevandet – 12,5 timer. “Det har vi, fordi vi tror på, at det kan smages, når man tager sig god tid. Når smagsstofferne i brødet får tid til at udvikle sig, er resultatet et brød, der har fået både krop, sjæl og god smag. Det er godt brød, som det altid er blevet lavet: enkelt, ærligt og ligetil.” – siger Jytte.

Næringsindhold pr. 100 g:

Energi: 1198 kJ/ 286 kcal
Fedt: 6,8 g
 heraf mættede fedtsyrer: 0,8 g
Kulhydrat: 46 g
 heraf sukkerarter: 3,2 g
Kostfibre: 3,1 g
Protein: 8,7 g
Salt: 1,24 g

Varedeklaration

Nettovægt: 220 g/ 2 stk
Ingredienser: hvedemel, 24% stenformalet hvedemel, Vand, hvedesurdej (hvedemel, rugmel, vand), rapsolie, sesamfrø, bage hjælpemiddel (hvedemel, tørret surdej (hvedemel, starterkultur), sukker, rapsolie, hvedegluten, hvedemaltmel), havreflager, gær, salt tilsat jod, sukker, bage hjælpemiddel (hvedemel, dextrose, emulgator (E472e), hvedemaltmel, hvedegluten), mørk bygmalt (vand, maltet byg, bygmalt, ristet bygmalt) melbehandlingsmiddel (E300)
Opbevaring
Uåbnet: dybfrost -18 °C eller koldere. Må ikke genindfryses efter optøning.
Bagevejledning: Optøs ca. 1 time ved stuetemperatur. Bages i posen, i forvarmet ovn ved 180 °C i 8 minutter. Kan ligge op til 5 dage i køleskabet (max 5 °C) før bagning.

LANDPOST

Har du lyst til at følge livet på landet sammen med os, høre om vores sortiment, nyheder, kommende events og nye opskrifter.

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev - vi lover at inspirere dig.

Tak for din tilmelding.

Pin It on Pinterest