Bondekonens hvedebrød

400 g

Bondekonens hvedebrød smager så fuglene synger – et brød bagt med surdej og emmermel, emmer er en meget gammel kornsort, som giver brødet en mørkere krumme og en rigtig god smag. Brødet koldhæver med tidevandet og afkøles med vestenvinden fra Vadehavet.

Det gamle Vadehavsbageri har, sammen med Landmad, udviklet et unikt sortiment af surdejsbaseret brød, der er hævet med tidevandet – 12,5 timer. “Det har vi, fordi vi tror på, at det kan smages, når man tager sig god tid. Når smagsstofferne i brødet får tid til at udvikle sig, er resultatet et brød, der har fået både krop, sjæl og god smag. Det er godt brød, som det altid er blevet lavet: enkelt, ærligt og ligetil.” – Siger Jytte.

Næringsindhold pr. 100 g:

Energi: 975 kJ/ 233 kcal
Fedt: 2,3 g
 heraf mættede fedtsyrer: 0,4 g
Kulhydrat: 44 g
 heraf sukkerarter: 2,1 g
Kostfibre: 2,5 g
Protein: 7,4 g
Salt: 1,46 g

Varedeklaration

Nettoindhold: 400 g
Ingredienser: hvedemel, vand, rapsolie, gær, salt tilsat jod, bage hjælpemiddel (hvedemel, stivelse (E466), dextrose, hvedemaltmel, maltodextrin, emulgator (E472e, E322), surhedsregulerende middel (E450, E341), bygmalt ekstrakt, kartoffelstivelse, rapsolie), malt ekstrakt (bygmalt, vand), melbehandlingsmiddel (E300).
Opbevaring
Uåbnet: dybfrost -18 °C eller koldere. Må ikke genindfryses efter optøning.
Bagevejledning: Optøs ca. 2 timer ved stuetemperatur. Bages i posen, i forvarmet ovn ved 180 °C i 12 minutter. Kan ligge op til 5 dage i køleskabet (max 5 °C) før bagning.

LANDPOST

Har du lyst til at følge livet på landet sammen med os, høre om vores sortiment, nyheder, kommende events og nye opskrifter.

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev - vi lover at inspirere dig.

Tak for din tilmelding.

Pin It on Pinterest