Grov bondeburger

220 g/ 2 stk

Vores grove bondeburgere er bagt på stenformalet groft hvedemel, så her kan det grove både ses, smages og duftes. Grovburgerens skorpe er ikke for hård og ikke for blød – men lige tilpas.

Det gamle Vadehavsbageri har, sammen med Landmad, udviklet et unikt sortiment af surdejsbaseret brød, der er hævet med tidevandet – 12,5 timer. “Det har vi, fordi vi tror på, at det kan smages, når man tager sig god tid. Når smagsstofferne i brødet får tid til at udvikle sig, er resultatet et brød, der har fået både krop, sjæl og god smag. Det er godt brød, som det altid er blevet lavet: enkelt, ærligt og ligetil.” – Siger Jytte.

Næringsindhold pr. 100 g:

Energi: 1153 kJ/ 275 kcal
Fedt: 7 g
 heraf mættede fedtsyrer: 0,7 g
Kulhydrat: 42 g
 heraf sukkerarter: 2,9 g
Kostfibre: 4,6 g
Protein: 8,4 g
Salt: 1,16 g

Varedeklaration

Nettovægt: 220 g
Ingredienser: hvedemel, vand, fuldkornshvedemel, 8% stenformalet hvedemel, rapsolie, bage hjælpemiddel (hvedemel, tørret surdej (hvedemel, starterkultur), sukker, rapsolie, hvedegluten, hvedemaltmel), gær, chiafrø, salt tilsat jod, solsikkekerner, sukker, bage hjælpemiddel (hvedemel, dextrose, emulgator (E472e), hvedemaltmel, hvedegluten), mørk bygmalt (vand, maltet byg, ristet bygmalt), melbehandlingsmiddel (E300).
Opbevaring
Uåbnet: dybfrost -18 °C eller koldere. Må ikke genindfryses efter optøning.
Bagevejledning: Optøs ca. 1 time ved stuetemperatur. Bages i posen, i forvarmet ovn ved 180 °C i 8 minutter. Kan ligge op til 5 dage i køleskabet (max 5 °C) før bagning.

Pin It on Pinterest