Pesto landflutes

300 g

Dette lækre, langtidshævede landflutes er blevet smurt med basilikum, hvidløg og olie, i nøje afmålte mængder, så brødet for den helt rette balancerede smag. Brødet er formet som et langbrød og toppet med ost. Brug det som lækkert tilbehør eller som en skøn snack.

Det gamle Vadehavsbageri har, sammen med Landmad, udviklet et unikt sortiment af surdejsbaseret brød, der er hævet med tidevandet – 12,5 timer. “Det har vi, fordi vi tror på, at det kan smages, når man tager sig god tid. Når smagsstofferne i brødet får tid til at udvikle sig, er resultatet et brød, der har fået både krop, sjæl og god smag. Det er godt brød, som det altid er blevet lavet: enkelt, ærligt og ligetil.” – Siger Jytte.

Næringsindhold pr. 100 g:

Energi: 1064 kJ/ 254 kcal
Fedt: 5,7 g
 heraf mættede fedtsyrer: 2,1 g
Kulhydrat: 40 g
 heraf sukkerarter: 1,6 g
Kostfibre: 2,5 g
Protein: 9,3 g
Salt: 1,4 g

Varedeklaration

Nettovægt: 300 g
Ingredienser: hvedemel, vand, økologisk hvedesur (vand, Økologisk hvedemel, økologisk fuldkornshvedemel, rugmel), durumhvedemel, mozerella, 7% basilikumpesto (rapsolie, 30% basilikum, solsikkekerner, rasp (hvede), salattern, hvidløg, balsamico, eddike, ost, salt, sukker, peber), bage hjælpemiddel (hvedemel, dextrose, konsistensmiddel (E466),  hvedebygmalt, maltodextrin, emulgator (E472e) (E322), surhedsregulerende middel (E450)(E341), maltekstrakt (bygmalt, vand), stivelse, rapsolie), salt tilsat jod, rugsur (eddike, vand, maltekstrakt (bygmalt, vand), fuldkornsrugmel, starterkultur), gær, melbehandlingsmiddel (E300)
Opbevaring
Uåbnet: dybfrost -18 °C eller koldere. Må ikke genindfryses efter optøning.
Bagevejledning: Optøs ca. 1 time ved stuetemperatur. Bages i posen, i forvarmet ovn ved 180 °C i 12 minutter. Kan ligge op til 5 dage i køleskabet (max 5 °C) før bagning.

Pin It on Pinterest