Spelt landbrød

400 g

Vores spelt landbrød er bagt på surdej og speltmel. Speltmel er en gammeldags kornsort, som giver rigtig et velsmagende brød, det dufter af korn og ”gamle dage” når du bager dit speltbrød.

Det gamle Vadehavsbageri har, sammen med Landmad, udviklet et unikt sortiment af surdejsbaseret brød, der er hævet med tidevandet – 12,5 timer. “Det har vi, fordi vi tror på, at det kan smages, når man tager sig god tid. Når smagsstofferne i brødet får tid til at udvikle sig, er resultatet et brød, der har fået både krop, sjæl og god smag. Det er godt brød, som det altid er blevet lavet: enkelt, ærligt og ligetil.” – Siger Jytte.

Næringsindhold pr. 100 g:

Energi: 954 kJ/ 228 kcal
Fedt: 1 g
 heraf mættede fedtsyrer: 0,2 g
Kulhydrat: 44 g
 heraf sukkerarter: 2,2 g
Kostfibre: 3,5 g
Protein: 8 g
Salt: 1,52 g

Varedeklaration

Nettovægt: 400 g
Ingredienser
: vand, hvedemel, 16% spelthvedemel, 7% økologisk hvedesurdej (vand, 14% økologisk hvedemel, 14% økologisk fuldkornshvedemel, 14% økologisk rugmel), rugdrys, fuldkornshvedemel, salt tilsat jod, bage hjælpemiddel (hvedemel, fortykningsmiddel (E466), dextrose, hvedemaltmel, maltodextrin, emulgator (E472e, E322), surhedsregulerende middel (E450, E341), maltekstrakt (bygmalt, vand), kartoffelstivelse, rapsolie), honning, gær, melbehandlingsmiddel (E300)
Opbevaring
Uåbnet: dybfrost -18 °C eller koldere. Må ikke genindfryses efter optøning.
Bagevejledning: Optøs ca. 2 timer ved stuetemperatur. Bages i posen, i forvarmet ovn ved 180 °C i 12 minutter. Kan ligge op til 5 dage i køleskabet (max 5 °C) før bagning.

Pin It on Pinterest