Landmads pandekager med banan

Antal  6 stk.  Tidsforbrug ca. ½ time

Ingredienser:

  • 2 store bananer
  • 3 æg
  • 1 dl havregryn
  • 1 dl mel
  • 1/2 tsk. salt

Sådan gør du:

Mos bananerne grundigt.
Bland resten af ingredienser i og rør indtil dejen er en samlet blød masse.
Varm panden op med lidt raps olie på.
Brug en grydeskefuld dej til en pandekage (så den ca. er 15 cm. i diameter) når du hælder dejen på panden og glat den lidt ud.
Steg bananpandekagerne indtil de er let brune og bobler, vend dem og bag dem færdige.
Server med det samme – gerne med sirup og f.eks. blåbær.
Gem dem der ikke bliver spist, de kan sagtens varmes op eller spises kolde.
De er fantastiske til weekendmorgenbordet, som dessert eller som en sund snack.

Pin It on Pinterest

Del og print

Her kan du dele og printe opskriften. Brug også printknappen, hvis du vil maile den til en ven.