Vibegaard

Vibegaard

Vibegaard blev etableret i 2003 af Anders Sørensen og Niels Grovn. Ejendommen ligger blot 8 km øst for vadehavet og her dyrkes gamle oprindelige sorter af ribs, solbær og stikkelsbær.

Alle færdige og unikke produkter, singlesaft, frugt sirup, drikkeklar saft, er producerede og fremstillede af frugt, som er dyrket på egne jorde.

Det vides helt præcist hvor høstning af hver enkelt saftproduktion er foregået. Bærrene høstes på det mest optimale tidspunkt for som udgangspunkt at få de bedste råvarer, hvilket giver en oplevelse af kvalitet, nærvær og ikke mindst danskhed. Alle produkter har som mål ikke at indeholde konserveringsmidler hvis muligt, et lavt sukkerindhold og masser af solmodne bær fra egne jorde.

Vibegaards Single saft, er den ypperste måde at fremstille saft på. Man presser nænsomt sine bær – kun 1 single gang for at bevare flest mulige vitaminer og den skønne nordiske autentiske smag bærsmag. Et glas single saft kan nydes på lige fod med et godt glas rødvin. Prøv frugt sirup på pandekager med is eller i madlavningen, det er fantastisk.

Her bor vi

Åbenråvej 133, 6780 Skærbæk

Pin It on Pinterest

Del og print

Her kan du dele og printe opskriften. Brug også printknappen, hvis du vil maile den til en ven.