Landmads yoghurt ostekugler

Ingredienser:

  • 1 l  yoghurt naturel
  • 1 tsk. salt
  • 1 fed  hvidløg
  • 1/2 tsk  friskkværnet peber
  •  rapsolie fra De 5 Gaarde
  •  laurbærblade
  • chili
  • soltørrede tomater

Sådan gør du …

Bland yoghurt naturel godt med salt, hvidløg og peber. Hæld blandingen i et osteklæde og sæt til afdrypning 1-2 døgn. Gem vallen til f.eks. brødbagning. 
Rul ostemassen ud i kugler, der puttes i glas med f.eks. laurbærblade, soltørret tomat og chili.

Fyld rapsolie på, til det dækker. De kan serveres straks, eller stå lidt tid

[/et_pb_column_inner]
[/et_pb_row_inner]

LANDPOST

Har du lyst til at følge livet på landet sammen med os, høre om vores sortiment, nyheder, kommende events og nye opskrifter.

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev - vi lover at inspirere dig.

Tak for din tilmelding.

Pin It on Pinterest